PHILIPOVA METODA

DRAGI RODITELJI,

Kako bismo bili sigurni da ćemo vam na pravi način podeliti sve informacije i znanje koje posedujemo, kreirali smo za vas proizvode i usluge koji će vam pomoći da se na najbolji mogući način povežete sa detetom i postanete razuman roditelj.

Philipova metoda

Izaberi pravu posledicu

BEZ PELENA: vodič za roditelje za jednostavno odvikavanje

BEZ DUDE: vodič za roditelje za jednostavno odvikavanje

SNIMAK Konferencije u Beogradu

Snimak webinara - Nauči reći da

Snimak webinara - tantrumi

SNIMAK Konferencije u Beču - Razuman roditelj

KONFERENCIJE

Dobrodošli na, po prvi put viđenu na našim prostorima – Konferenciju posvećenu poboljšanju kvaliteta sna.

Ovo je jedinstvena prilika da naučite sve o spavanju – od bioloških aspekata do praktičnih saveta za bolji san vaših mališana, školaraca, tinejdžera, ali i vas samih.

Ako se prepoznajete u opisu - nenaspavani, hronično umorni, dete vam se učestalo budi noću, ono drugo odbija dnevne dremke, iscrpljeni ste i u potrazi za rešenjem koje će Vama i Vašem detetu omogućiti kvalitetan san - na dobrom ste mestu.

Konferencija Philipova metoda posvećena je unapređenju spavanja za celu porodicu. Konferencija je dizajnirana sa ciljem da pruži roditeljima efikasne strate- gije, veštine, tehnike, znanje i podršku u razvijanju zdravih navika spavanja kod dece.

SAVETOVANJE JEDAN NA JEDAN

Usluga koja se pruža u savetovalištu, tj. kancelariji u Budimpešti ili putem onlinestreaming-a klijentima koji nisu u mogućnosti da dođu lično

Savetovanje je moguće ostvariti na srpskom i engleskom jeziku, dvojezično.

POSETA U VAŠEM DOMU

Ovo je specifična vrsta usluge koja obuhvata posetu u trajanju od dva do tri sata, shodno dogovoru ili problematici zbog koje se planira poseta.

Ova usluga uključuje davanje ličnih mišljenja, na licu mesta se sugeriše na koji način se konkretno mogu modifikovati određene stvari u porodičnom domu.

WEBINARI

Ovo je vrsta rada u kojem Inspirisana decom komunicira u datom vremenu sa većim brojem roditelja sa različitih prostora i govori na unapred dogovorenu temu. Tema se bira tako što se u toku jednog meseca prikupljaju pristigle poruke, pa se početkom sledećeg meseca organizuje webinar na kome će se diskutovati o mogućim rešenjima.

Webinari se čuvaju na platformi Vimeo pa roditelji imaju uvida u lekcije i zajednički mogu da pristupe predavanju kad god njima to odgovara

prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa svim aktuelnostima!

* indicates required