BEZ DUDE

vodič za roditelje
za jednostavno odvikavanje

Duda možda jeste vaš “najbolji” saveznik u smirivanju bebe, ali dolazi trenutak kada moramo reći zbogom. Upotreba dude nakon određenog uzrasta može uticati na razvoj zuba i govora, te povećati rizik od infekcija uha. Naš pristup omogućava da ovaj prelazak bude što lakši i bezbolniji, ne samo za vaše dete već i za vas.

Neka odvikavanje od dude bude iskustvo koje vodi ka rastu i razvoju, a ne samo još jedan roditeljski izazov. Sa vodičem “Bez Dude”, vi i vaše dete možete proći kroz ovu promenu na miran i podržavajući način. Započnite putovanje bez dude danas!

Šta ćete naći u ovom Vodiču?

Postepene strategije odvikavanja: Korak po korak uputstva za postepeno smanjivanje zavisnosti od dude.

Emocionalnu podršku za vaše dete: Kako pružiti utehu i podršku tokom ovog tranzicionog perioda.

Savete za prevazilaženje otpora: Efikasne tehnike za suočavanje s izazovima i protestima.

Zaviri u Priručnik

Za koga je ovaj vodič?

Ovaj vodič je za roditelje, staratelje i sve koji se suočavaju s izazovom odvikavanja deteta od dude. Bilo da vaše dete blago protestuje ili se čvrsto drži svoje dude, naš pristup je prilagodljiv i efikasan za sve uzraste i temperamente.

Zašto verovati ovom vodiču?

Oslanjajući se na stručno znanje i iskustva roditelja koji su prošli kroz ovaj proces, ovaj vodič nudi proverene metode koje se baziraju, kao i svi drugi proizvodi našeg brenda, na teoriji afektovne povezanosti. Ja, kao autor, sam se lično posvetila traženju najboljih mehanizama koji će učiniti ovaj proces manje stresnim.

Zašto baš ovaj vodič?

Izborom našeg vodiča „Bez Dude“, birate put koji poštuje individualnost vašeg deteta i podržava vas u jednom od ključnih koraka njegovog razvoja. Pružamo vam ne samo alate i tehnike već i razumevanje i podršku kroz celi proces.

Iza brenda Inspirisana decom stoji Tatjana Javorina, edukovani savetnik za roditeljstvo, autor dela Philipova metoda, priručnika “Izaberi pravu posledicu”, “Bez dude: vodič za roditelje za jednostavno odvikavanje”, “Bez pelena: vodič za roditelje za jednostavno odvikavanje”, te osnivač novog vaspitnog pravca Razuman roditelj.
Inspirisana decom na inovativan način pristupa vaspitanju dece i pomaže roditeljima u svakodnevnim izazovima na tom putu. Njena strast je promovisanje novih vaspitnih metoda zasnovanih na teoriji afektivne povezanosti, te se zalaže za ukidanje korporalnog kažnjavanja i promoviše razumno roditeljstvo kao temelj zdravih porodičnih odnosa.
Vidi sve recenzije

Prijavite se na naš newsletter!