PHILIPOVA METODA

PHILIPOVA METODA

Dobrodošli na stranicu Philipove metode - ključ mirne noći za vašu porodicu

Otkrijte kako da vaša deca prespavaju noć bez čestih buđenja, prelazaka u vaš krevet, ili dugotrajnih uspavljivanja.
Promenite navike spavanja vaše dece bez suza i stresa.


Sa našim jedinstvenim pristupom, naučite kako da trajno promenite loše navike spavanja vaše dece, osiguravajući tako mirne i spokojne noći za celu porodicu.

Miran san počinje sa sigurnošću i povezanošću

Philipova metoda razvijena je sa posebnim fokusom na zaštitu potreba deteta i njegovo blagostanje. Ova jedinstvena metoda prepoznatljiva je po svom pristupu zasnovanom na teoriji afektivne povezanosti, naglašavajući značaj emocionalnog pristupa spavanju.

Učimo roditelje kako su emocionalna regulacija i osećaj sigurnosti ključni za kvalitetan san njihove dece. Philipova metoda ne samo da pomaže deci da spavaju bolje već i omogućava roditeljima da razumeju i odgovore na emocionalne potrebe svojih mališana, vodeći ka mirnijim noćima i jutrima za celu porodicu.

1

Zašto odabrati našu metodu?

Philipova metoda temelji se na postepenom razumevanju i primenjivanju specifičnih koraka, osmišljenih da budu blagi i učinkoviti, čime se izbegavaju suze i stres, kako za dete tako i za roditelje.

Ovaj pristup štiti blagostanje vašeg deteta tokom celokupnog procesa, koji traje tri nedelje. Naš cilj je da podržimo prirodne obrasce spavanja vaše dece, a da istovremeno pružimo roditeljima alate i znanje potrebno za održavanje ovih pozitivnih promena.

2

Kako funkcioniše metoda:

Naš kurs je strukturiran kroz seriju videopredavanja podeljenih u tri ključna modula, osmišljenih da vam pruže sveobuhvatno razumijevanje i praktične alate za unapređenje spavanja vašeg deteta.

3

Modul 1: Uspostavljanje rutina

U prvom modulu fokusiramo se na stvaranje efikasnih rutina spavanja koje su prilagođene cirkadijalnom ritmu i uzrastu vašeg deteta, uzimajući u obzir i razvojne skokove koje dete može prolaziti. Ovaj modul vam pomaže da postavite čvrst temelj za dobre navike spavanja.

Modul 2: Raskidanje negativnih asocijacija spavanja

Drugi modul se fokusira na razumevanje i raskidanje negativnih asocijacija koje vaše dete može imati prema spavanju. Učimo vas kako da identifikujete i modifikujete te asocijacije kako bi spavanje postalo prijatnije i mirnije iskustvo za vaše dete. Ovaj pristup omogućava da se na naučno utemeljen ali praktičan način reše izazovi sa spavanjem, čineći proces uspavljivanja prijatnijim i manje stresnim za celu porodicu.

Modul 3: Primena metode po uzrastima i koracima

U trećem i finalnom modulu Philipove metode, fokusiramo se na prilagođavanje i primenu naučenih tehnika specifično za različite uzraste vašeg deteta. Svaki uzrast donosi svoje jedinstvene izazove i razvojne potrebe, a ovaj modul vam pruža detaljne smernice.

Često postavljana pitanja (FAQ)

4

1. Da li moram da ostavljam svoje dete da plače?

Ne, nikako. Ostavljanje deteta da kroz stres i suze uči nije deo našeg pristupa. Naš metod se zasniva na podršci i razumevanju, bez stresa za dete.

2. Koliko dete mora da bude staro da bi se primenila Philipova metoda?

Preporučuje se da beba bude starija od 6 meseci pre početka primene metode.

3. Do kog je uzrasta moguće primeniti Filipovu metodu?

Idealno je primeniti metod do detetovih 7 godina, ali smo uspešno radili i sa porodicama čija su deca starija.

4. Da li je moguće primenjivati metodu ako dete prolazi kroz period adaptacije na nešto novo?

Ne, Filipova metoda ne treba da se primenjuje dok dete prolazi kroz značajne adaptacije, jer je važno poštovati detetov trenutni emocionalni i razvojni kontekst.

5. Da li moram prestati dojiti da bih primenila metodu?

Ne, ne morate prestati dojiti. Metoda će vas naučiti kako da nastavite dojiti, ali tako da dojenje ne postane negativna asocijacija sa spavanjem.

6. Da li se metoda može primeniti na više dece u istom domaćinstvu?

Da, metoda može biti primenjena na više dece, ali je preporučljivo fokusirati se na jedno dete u jednom trenutku, a zatim primeniti metodu na drugo dete.

7. Da li mogu da vas kontaktiram ako imam nedoumice?

Naravno, stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i podršku. Možete nam pisati na našu e-mail adresu: mentorstvo@philipova-metoda.com

Uz Philipovu metodu, otklonite negativne asocijacije i oslobodite svoj puni potencijal po ceni od 139 eura. Ova jedinstvena metoda vam nudi priliku da trajno promenite kvalitet vašeg spavanja, koristeći tehniku koja je pomogla mnogima da postignu unutrašnji mir i poboljšaju porodičnu harmoniju.

SPECIJALNA PONUDA

🎀

Za one koji žele detaljniji pristup, nudimo specijalne pakete u kombinaciji s našim detaljnim vodičima. Ukoliko odlučite da koristite Philipovu metodu zajedno s jednim od naših vodiča, odobravamo popust na kupovinu dva ili više proizvoda. Za više informacija, kontaktirajte nas na našu e-mail adresu.

Pridruži se zajednici naspavanih roditelja. Saznaj kako je to drugima pošlo za rukom i zašto je Philipova metoda jedina na našim prostorima koja ne iziskuje ostavljanje dece da plačem uče nešto novo.