PHILIPOVA METODA

Izaberi pravu posledicu

Za sve roditelje koji žele da uspostave autoritet, koji su umorni od beskonačnog ponavljanja, roditelje dece od uzrasta od 6 meseci pa do adolescencije, ovaj priručnik biće vam od koristi kako biste naučili razliku između kažnjavanja i prave posljedice.

U svetu roditeljstva,
pronalaženje prave ravnoteže između discipline i ljubavi može se činiti kao večita borba.

Zašto bi vam Priručnik bio koristan:

Zato što ćete postati roditelji koji reaguju umirujuće i razumno u svakoj situaciji, stvarajući harmonično okruženje za Vas i Vaše dete.

Nezavisno od toga da li imate malu bebu ili tinejdžera, ovaj priručnik pruža konkretne smernice za svaki uzrast i temperament.

Zaboravićete na bespotrebne konflikte, bitke za kontrolu! "Izaberi Pravu Posledicu" biće vam od pomoći da smanjite stres i napetost u porodici svih ukućana ne samo vas kao roditelja.

Efikasnost samih posledica! Ovaj priručnik pružiće vam alate da efikasno rešavate izazove u vezi sa ponašanjem Vaše dece i naučite ih odgovornosti.

Zaviri u Priručnik:

Za koga je Priručnik:

Savršen za roditelje koji teže da vaspitaju svoju decu u duhu razumevanja, empatije i podrške.

Za one koji žele istovremeno da održavaju zdrave lične granice i promovišu bolji život za celu porodicu.

O AUTORU

Iza brenda “Inspirisana decom” stoji Tatjana Javorina, edukovani savetnik za roditeljstvo, autor dela "Philipova metoda", priručnika “Izaberi pravu posledicu”, “Bez dude: vodič za roditelje za jednostavno odvikavanje”, “Bez pelena: vodič za roditelje za jednostavno odvikavanje” , te osnivač novog vaspitnog pravca Razuman roditelj.

Inspirisana decom na inovativan način pristupa vaspitanju dece i pomaže roditeljima u svakodnevnim izazovima na tom putu.
Njena strast je promovisanje novih vaspitnih metoda zasnovanih na teoriji afektivne povezanosti, te se zalaže za ukidanje korporalnog kažnjavanja i promoviše razumno roditeljstvo kao temelj zdravih porodičnih odnosa.

Poseduje nepokolebljivu veru u promene i podršku svakog deteta i roditelja na putu ka ostvarivanju punog potencijala.

prijavite se na naš newsletter

Prijavite se na naš newsletter i budite u toku sa svim aktuelnostima!

* indicates required