PHILIPOVA METODA

Dobrodošli u
"Inspirisani promenama" - Telegram Membership

Pridružite se zajednici koja redefiniše roditeljstvo

"Inspirisani promenama” nije samo još jedna zajednica, to je mesto gde roditelji i svi koji rade sa decom mogu kontinuirano učiti i razvijati se kroz dublji i značajniji sadržaj. Zaboravite na površne i kratke sadržaje društvenih mreža i pridružite se platformi koja nudi prave, suštinske promene. One koje počinju sa našim najmlađima.

Šta vam nudi članstvo u zajednici "Inspirisani promjenama"?

Mesečni tematski pristup

Svaki mesec fokusiramo se na drugu temu koja je pažljivo odabrana da odgovori na realne izazove roditeljstva.

Temu meseca uvodimo kroz nedeljna video predavanja na našoj ekskluzivnoj Telegram grupi, prvoj ovog tipa na našim prostorima.

1

Četiri nedeljna predavanja

Svako predavanje je detaljno i posvećeno, dizajnirano da formira sveobuhvatnu celinu koja vam pruža duboko razumevanje izabrane tematike i praktične savete kako postupati u različitim situacijama.

2

Ekskluzivan sadržaj

Uživajte u posebnim behind the scenes trenucima i savetima Inspirisane decom, inspirisanih stvarnim životnim situacijama i dečjim avanturama koje dodatno obogaćuju vaše iskustvo i pružaju praktične organizacijske veštine.

3

Zajednica koja uči i razvija se zajedno

Budite deo grupe koja ceni dugoročno učenje i podršku.
Razmenjujte iskustva, savete i podršku sa drugim roditeljima koji su, poput vas, inspirisani da postanu bolji.

4

Investicija u vašu budućnost je jedina istinski vredna investicija.

Članarina za ovu vrednu zajednicu iznosi samo 30 EUR po mesecu. Razmislite – to je investicija u četiri sata predavanja svakog meseca koji nude perspektive i znanje nedostupno kroz standardne društvene mreže ili individualne konsultacije. Ali samo za one koji imaju fokus duži od kratkometražnog Reel formata.

Kako se pridružiti?

Pridruživanje je jednostavno!

Kliknite na link iznad i započnite svoje putovanje sa zajednicom "Inspirisani promenama". Čekamo vas da se pridružite i radujemo se svakom novom članu koji je spreman za promene.

Više od edukacije!

Zajednica "Inspirisani promenama" je više od edukacije; to je putovanje ka osnaženom i informisanom roditeljstvu. Ne propustite priliku da budete deo ove jedinstvene grupe. Pridružite se danas i budite inspiracija promenama u svom životu i životima vaše dece.